Goedele Deseyn

Vroedvrouw

Moeders hebben evenveel nood aan aandacht als hun baby, want ook zij werden net geboren.

Toen ik mama werd van ons derde kindje Adriaan, mocht ik zelf wijze, warme, liefdevolle zorgen van mijn vroedvrouwen ervaren. Ik was toen al bezig met mijn opleiding tot vroedvrouw in Brussel en deze ervaring gaf me de kracht en de inspiratie om zelf vroedvrouw in de thuiszorg te worden.

Voor mij is het belangrijk de tijd te nemen om jou te leren kennen en op maat van jullie gezin te werken, wetenschappelijk onderbouwd, en met veel respect voor ieders eigenheid. Zwanger worden, bevallen, ... het zijn belangrijke levensmomenten, waarin ook veel kansen besloten liggen. Kansen om aan je eigen gezondheid te werken en zo een gezonde basis te leggen voor je gezin, en om te verbinden met jezelf, je partner en je kindje. Deze weg naar een ontspannen, bewust en natuurlijk ouderschap help ik je graag een stukje af te leggen.

Leila Rchaidia

Vroedvrouw & Hormooncoach

Eerst en vooral ben ik dankbaar mama te mogen zijn van mijn kinderen Coco, Louie en Max. In 2009 studeerde ik af aan de KUL als master in de vroedkunde. Daarnaast behaalde ik mijn diploma Trainer Hormoonfactor in Utrecht (2020). Na 12 jaar werkervaring op het bevallingskwartier van UZ Leuven besloot ik mijn droom te volgen en richtte ik Huis van Meraki op. Een huis waar we bouwen aan een gezonde en sterke basis voor elke vrouw en haar gezin. Ondertussen groeide Huis van Meraki uit tot een vroedvrouwenpraktijk waar ik met ongelofelijk fijne en gelijkgestemde collega's bouw aan eerlijke, women-centered geboortezorg. Zorg waar veiligheid, vertrouwen, geluk en verbinding centraal staat.

Daarnaast werk ik aan de UCLL in de opleiding vroedkunde, waar ik mijn passie voor het vak mag doorgeven aan de volgende generatie vroedvrouwen.