Goedele Deseyn

Vroedvrouw

Moeders hebben evenveel nood aan aandacht als hun baby, want ook zij werden net geboren.
Met veel zorg en warme aandacht, begeleid ik jullie als ouders bij dit boeiend proces, van vrouw naar moeder, van koppel naar ouderpaar (want we vergeten ook je partner niet). Al tijdens de zwangerschap kunnen we elkaar leren kennen en bied ik informatie die aansluit bij jullie noden. Zelf ben ik de vrouw van Rein en mama van Willem Jan, Alexander en Adriaan. In een vorig leven was ik historica en cultuurmanager, tot het te hard kriebelde om vroedvrouw te worden. Ik volgde mijn opleiding aan de Erasmushogeschool in Brussel en voelde al snel dat de thuiszorg mijn natuurlijke biotoop is. 

Als zelfstandige vroedvrouw bied ik prenatale en postnatale zorgen aan. Ik volg jullie graag op tijdens de zwangerschap en/of na de bevalling. Daarnaast organiseer ik infomomenten voor jou en je partner, evenals babymassage en andere groepslessen. De begeleiding kan zowel individueel als in groep. Je hebt zelf de keuze of we afspreken bij jou thuis, in de huisartsenpraktijken Keizersberg en Bleyenbergh op donderdagmiddag, of in mijn eigen praktijk in Kessel-Lo. Geen vraag is te gek, en ik begeleid jullie met veel warmte en plezier. 

Leila Rchaidia

Vroedvrouw & Hormooncoach

Ik ben mama van Coco, Louie en Max. Ik studeerde af als master in de Vroedkunde KULeuven (2009), behaalde mijn diploma Trainer Hormoonfactor in Utrecht (2020) en start de opleiding Orthomolecair therapeut aan kPNI Gent (2021). Naast mijn werk als vroedvrouw op het bevallingskwartier van UZ Leuven ben ik de bezielster achter het Huis van Meraki. Daarmee bouw ik samen aan een gezonde en sterke basis voor elke vrouw en haar gezin.

Rust, eenvoud en natuur zijn de pijlers waarop ik me, samen met mijn gezin, baseer. Ik geloof dat geluk te vinden is in de details van het alledaagse. Net daarom ga ik graag samen met jou op pad.


Laurence Vrancken

Yoga docent

Ik ben Laurence, 35 jaar en mama van Lieven (2019).
Ik had nooit gedacht dat ik voor iets anders als dansen zoveel interesse zou hebben. Ik was naast mijn job en het geven van balletlessen al een tijdje bezig met meditatie en yoga. Door de drukte van deze tijd had ik nood aan technieken om tot mezelf te komen. Mijn interesse in de yogische levensstijl groeide dermate dat ik besloot om in 2018 een yoga lerarenopleiding te volgen (KRI level 1 kundalini yoga). Kundalini yoga is 'de moeder van alle yoga's' en wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd.

Mijn liefde voor zwangerschapsyoga is gegroeid omdat ik tijdens de opleiding zwanger werd. Hierdoor heb ik heel wat praktische kennis kunnen opdoen over zwangerschapsyoga. Ik heb dan ook de voordelen van yoga in levenden lijve mogen ervaren tijdens mijn eigen zwangerschap en tijdens de bevalling. Dit wil ik nu heel graag met jullie delen.