Goedele Deseyn

Vroedvrouw

Moeders hebben evenveel nood aan aandacht als hun baby, want ook zij werden net geboren.

Toen ik mama werd van ons derde kindje Adriaan, mocht ik zelf wijze, warme, liefdevolle zorgen van mijn vroedvrouwen ervaren. Ik was toen al bezig met mijn opleiding tot vroedvrouw in Brussel en deze ervaring gaf me de kracht en de inspiratie om zelf vroedvrouw in de thuiszorg te worden.

Voor mij is het belangrijk de tijd te nemen om jou te leren kennen en op maat van jullie gezin te werken, wetenschappelijk onderbouwd, en met veel respect voor ieders eigenheid. Zwanger worden, bevallen, ... het zijn belangrijke levensmomenten, waarin ook veel kansen besloten liggen. Kansen om aan je eigen gezondheid te werken en zo een gezonde basis te leggen voor je gezin, en om te verbinden met jezelf, je partner en je kindje. Deze weg naar een ontspannen, bewust en natuurlijk ouderschap help ik je graag een stukje af te leggen.

Leila Rchaidia

Vroedvrouw & Hormooncoach

Ik ben vooral mama van Coco, Louie en Max. Daarnaast studeerde ik af als master in de Vroedkunde aan de KULeuven (2009) en behaalde ik mijn diploma Trainer Hormoonfactor in Utrecht (2020). Na 12 jaar vroedvrouwen ervaring op het bevallingskwartier van UZ Leuven bouw ik verder aan mijn passie, het Huis van Meraki. Daarmee wil ik een gezonde en sterke basis bieden voor elke vrouw en haar gezin. Een basis van vertrouwen, geluk en verbinding.

Daarbij werk ik een klein stukje aan de UCLL in de opleiding vroedkunde, waar ik de passie voor het vak mag doorgeven. 


Laurence Vrancken

Yoga docent

Ik ben Laurence, 35 jaar en mama van Lieven (2019).
Ik had nooit gedacht dat ik voor iets anders als dansen zoveel interesse zou hebben. Ik was naast mijn job en het geven van balletlessen al een tijdje bezig met meditatie en yoga. Door de drukte van deze tijd had ik nood aan technieken om tot mezelf te komen. Mijn interesse in de yogische levensstijl groeide dermate dat ik besloot om in 2018 een yoga lerarenopleiding te volgen (KRI level 1 kundalini yoga). Kundalini yoga is 'de moeder van alle yoga's' en wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd.

Mijn liefde voor zwangerschapsyoga is gegroeid omdat ik tijdens de opleiding zwanger werd. Hierdoor heb ik heel wat praktische kennis kunnen opdoen over zwangerschapsyoga. Ik heb dan ook de voordelen van yoga in levenden lijve mogen ervaren tijdens mijn eigen zwangerschap en tijdens de bevalling. Dit wil ik nu heel graag met jullie delen.