Groepslessen

Inschrijven? 

Opgelet, de plaatsen zijn beperkt! Schrijf je tijdig in om zeker te zijn van je plaats.

Babymassage

Liefdevolle aanraking als basisbehoefte van je baby

Massage is een van de beste manieren om de essentiële behoefte aan lichamelijk contact van je baby te bevredigen. Het is een belangrijke en wezenlijke manier van aandacht geven. Huidcontact speelt een rol bij het bindingsproces, bij sociale en geestelijke ontwikkeling, bij de ontwikkeling van lichaamsfuncties en lichaamsgroei. Het stimuleert de zintuigen en het vermogen tot tederheid. Daarnaast biedt het ook verlichting voor krampjes en ander ongemak.

Je kan als mama en/of papa starten van zodra je baby 6 weken oud is. We bieden een reeks aan in 3 lessen omdat je baby zo geleidelijk kan wennen aan de nieuwe sensaties en indrukken.

Kostprijs: 75 euro (3 lessen). Je kan liefst enkel voor de volledige reeks inschrijven. Mail ons voor een aangepaste regeling.

Meebrengen: luiertas, 2 badhanddoeken

Wij zorgen voor: matjes, kussens, badje, massageolie, hapje en drankje, documentje om thuis verder te oefenen

Waar: Huis van Meraki, Jan Davidtsstraat 68, Linden of Wilselsesteenweg 75, Kessel-Lo

Wanneer: vrijdagvoormiddagen van 9u30-10u45.


Zwangerschapsyoga

Contact maken met je baby en voorbereiden op je bevalling

Kijk op https://www.huisvanmeraki.be/zwangerschapsyoga voor het huidig aanbod.


Prenatale infosessies online, live en in groep

Handige informatie, up-to-date en to-the-point waar je écht iets aan hebt

Tijdens je zwangerschap ben je, samen met je partner, erg welkom om onze prenatale infosessies te volgen.

De online infosessies over borstvoeding, arbeid en bevalling en kraamtijd worden gegeven door onze vroedvrouwen, steeds vanuit onze filosofie en met voldoende ruimte voor vraagstelling en bespreking.

Wij reiken jullie kapstokken aan waarmee jullie vol vertrouwen aan de slag kunnen. Kennis en een goede begeleiding zijn cruciaal, maar je eigen buikgevoel kunnen volgen als jonge ouders is minstens even belangrijk.

Borstvoeding: We focussen op de eigenschappen van moedermelk, op wat je kan verwachten de eerste dagen en weken, de praktische aanpak en tips.

Arbeid en bevalling: Van de laatste zwangerschapsweken tot de geboorte van je baby. Hoe verloopt het natuurlijk proces? Welke eigen keuzes kan je maken, het nut van een geboorteplan en wat als het anders loopt? Welke medische interventies bestaan er?

Kraamtijd: We gaan dieper in op de eerste dagen en weken na de bevalling. Wat kan je verwachten, waar denk je best even op voorhand over na, wat hebben jij, je baby en je gezin nodig om een rustige en ontspannen kraamtijd te beleven?

Moments is een een reeks van 5 live gatherings waarin de infosessies verwerkt zitten en we extra inzetten op leren uit ervaring, life, samen met een groep fijne mensen die in dezelfde levensfase zitten als jou.

Meer info en inschrijven: www.huisvanmeraki.be/prenataleinfosessies